Tips om te isoleren

Isolatietips

Het isoleren van je woning is ontzettend belangrijk, omdat het veel geld kan besparen. Daarnaast wordt je woning er een stuk comfortabeler mee. Er zijn talloze isolatietips om je woning te isoleren.

Isolatie mogelijkheden

Zo kun je bijvoorbeeld je dak isoleren, of je vloer. Ook in de muren zijn allerlei isolatiemogelijkheden. Wanneer je het lastig vindt om te bepalen wat er precies geïsoleerd moet worden, dan kunnen we je hier altijd advies in geven. Neem hiervoor contact op met ons.

Isolatie subsidie

Wist je dat je ook een subsidie kunt krijgen voor je isolatie. Er zijn meerdere gemeentes en provincies die dit soort subsidies aanbieden. Dit kan echter best lastig zijn om te regelen. Iedere gemeente of provincie heeft namelijk weer andere regels. Zo moeten er bijvoorbeeld certificaten worden geregeld. Ook is het mogelijk dat je eerst moet aantonen wat de isolatiewaarde bijvoorbeeld is. Juist omdat de regels overal anders zijn, kan het best een ingewikkeld proces zijn. Waar moet je zoal op letten? En waar vind je de juiste informatie over subsidies?

Hulp bij isolatie subsidie

Wij kunnen voor je uitzoeken of er subsidie-mogelijkheden zijn. We helpen je daarnaast ook met het vinden van een gecertificeerd isolatiebedrijf. Wij zorgen ervoor dat jij de subsidie kunt krijgen die je nodig hebt, zonder dat jij je helemaal in hoeft te lezen en uit moet zoeken hoe het nou precies zit. Wil jij hier gebruik van maken? Neem dan contact met ons op!